Nincs termék kiválasztva.

Online tanácsadás!

Vásárlói Vélemények

"Igen, nagyon örült neki anyu, nagyszerű szülinapi ajándék volt. Azt mondta, hogy el se hiszi hogy többet nem kell lapátolgatnia. Most már lassan egy hónapja használja és még nem cserélte ki a tálcát. Szerintem karácsonyra rendelek neki egy 6 tálcás csomagot. További jó munkát! Laura"
(Fekete Laura, Budakeszi)

 

"Köszönöm megkaptam, először kicsit nagynak találtam, s a lakásban is meg kellett keresni a helyét. A csomagolás kibontásban egy kicsit elfáradtam, de megérte. azóta rend, tisztaság van, s a macskám is rögtön birtokába vette, nem volt probléma."
üdv.Gyuricza Józsefné

 

"Kedves Scoopfree hungary! Nagyon szuper azonnal használatba vették a macskuszok.Biztonság kedvért még ott a régi 3nap már nem is használták a régit.Nagyon jó, hogy nem kell annyit takaritani."
üdv Kati nagymágocsról

 

"1 eve elek Amerikaban, Texasban, a parom szuleihez koltoztunk ki par evre. Az o macskaik ilyen macska litter tray-t hasznalnak( ok igy hivjak). Eloszor megmosolyogtam, hogy ez is valami amerikai divathobort, de ma mar inkabb azt nem ertem, hogy lehet nem ilyet hasznalni. Otthoni baratnoim, akiknek vannak macskaik irigykednek. Ahogy leirtak onok is, tenyleg nincs szag es nagyon kenyelmes. Szerintem egyaltalan nem koltsegesebb, mint mas megoldas, mert sokaig eleg egy tray."
Takats TamaraAjánlatunk

Tedd a kosárba a kiválasztott termékeket és fáradj a pénztárhoz (jobb szélső felső menüpont)!

 

Scoopfree Automata, magyarországi garanciával
(November 30-ig, 7.000 Ft-al Olcsóbban, a készlet erejéig)

Bruttó:

Megveszem
38227 Ft
Netto:
30100 Ft

Scoopfree Ultra Automata, magyarországi garanciával
(November 30-ig, 8.000 Ft-al Olcsóbban, a készlet erejéig)

Bruttó:

Megveszem
46355 Ft
Netto:
36500 Ft

Scoopfree Macskaalomtálcák (Állandó Akciós Csomagok)

Bruttó:

Megveszem
18034 Ft
Netto:
14200 Ft

Bruttó:

Megveszem
34036 Ft
Netto:
26800 Ft

Termékek száma: 4