Scoopfree Rendelés menete


Köszöntünk az oldalunkon!

Cégünk a macskatulajdonosoknak szeretne segíteni, hogy még kényelmesebbé és higiénikussá váljon a macskaalom takarítása.

Cégünk a Lucky Litter LLC. megbízásából a professzionális Scoopfree termékek magyarországi kizárólagos forgalmazója.

 

Rendelés menete

1. A Webshop-ban kattints a kiválasztott termék melletti bevásárlókosarat ábrázoló ikonra.

2. Kattints a felső menüben a Pénztár feliratú gombra.

3. Ha szeretnél visszatérni a termékekhez, mert eszedbe jutott, hogy még vennél valamit, egyszerűen csak kattints a Webshop-Rendelés gombra, majd ismételd meg az első két lépést.

4. Töltsd ki a Pénztárban megjelenő adatmezőket, majd kattints a Megrendel gombra.

5. Ezután fogsz kapni egy rendelés visszaigazoló email-t. Kérjük, ellenőrizd az adatokat, ha esetleg valami nem stimmel, jelezd ügyfélszolgálatunkon vagy email-ben.

6. A következő email-ben küldjük a szállítás pontos napját.

7. Utánvétes fizetésnél a termékeket általában aznap (délig leadott rendeléseknél) vagy a következő munkanapon, de legkésőbb 2 munkanapon belül átadjuk az MPL-nek. Átutalásos fizetéseknél a pénz megérkezését követően tudjuk küldeni a megrendelt termékeket.

8. A csomagot az MPL-nek való átadás másnapján, illetve pénteki küldés esetén hétfőn fogod megkapni. Ha az első nap nem tudod átvenni, az MPL megkísérli a kiszállítást a következő munkanapon, ha ekkor sem sikerül, akkor további 5 napig átvehető a csomag az értesítőn megjelölt Postán.

9. Ha bármilyen egyéni kérésed van a szállítással kapcsolatban, kérjük írd be a megrendelési űrlap megjegyzés rovatába.

 

Ha visszatérő vásárlóként szeretnél nálunk vásárolni - macskaalomtálca rendelések

Ha azt az email címet használod, amit az előző rendeléskor, akkor az email cím beírása után a gép az adataidat automatikuson betölti, nem kell újra kitöltened.

Az adataidat, a címeket nyugodtan szerkesztheted, megváltoztathatod. A megváltozott adatokat a gép automatikusan elmenti, a következő rendelésnél már ezeket az adatokat fogod látni.

 

Webshop-Termékek Katt ide!

scoopfree rendelés