Scoopfree Hungary | Kérdések és Válaszok


Kérdések és válaszok a Scoopfree macskaalom tisztító géppel kapcsolatban:

Honnan fogom tudni, hogy mikor kell cserélni a macskaalomtálcát?

A macskaalomtálca cseréinek ajánlott ideje: 1 macskánál 20-30 naponta, 2 macskánál 10-15 naponta, 3 vagy annál több macskánál 7-10 naponta.

Ha a kiscicád 6 hónapnál fiatalabb, akkor előfordulhat, hogy sűrűbben kell cserélni az alomtálcákat. Ez ugyanúgy igaz, többet pisilő, nagyobb macskáknál is.

Ki kell cserélni a tálcát,

- ha az alom telített. A kristályok elnyelik a vizeletet és ezáltal az alom kezd megsárgulni. Miután az alom nagy része sárga, kezdi elérni a maximális telítettséget.
Amikor a kristályok már nem tudnak elnyelni több nedvességet, elkezded érezni a szagokat, ez azt jelenti, hogy ki kell cserélni a tálcát.

- ha a hulladékcsapda tele van. Ekkor tapasztalni fogod, hogy a csapda teje már nem záródik teljesen.

 

Hogyan tudom cserélni az alomtálcát?

Az egész pár pillanat, csak emeld fel a gépet, húzd ki alóla a használt alomtálcát, tedd rá a fedelét, dobd ki a kukába. Majd tedd alá a tiszta alomtálcát. A következő 1 hónapban hozzá sem kell érned a géphez (1 macskánál). Ilyen egyszerű az egész!

 

Hogyan tudom meghosszabbítani az alomtálca élettartamát?

Felhasználók a tapasztalataiból az derült ki, hogy akik hetente egyszer átgereblyéztetik a géppel az almot, a kristályokat, a normál gereblyézési ciklusokon túl, tovább tudják használni az adott alomtálcát.

 

Mit tegyek, ha a macskám nem hajlandó használni a Scoopfree alomtálcát, idegenkedik tőle?

Mivel a macskák nagyon kifejlett érzékrendszerrel rendelkeznek, kellhet egy kis idő mire a cicája megszokja, de ezt a luxust általában nagyon kedvelik és hamar megszokják.

A Scoopfree kutatói évekig kísérleteztek mire megtalálták azt az anyagot, ami egyszerre tökéletes a cicáknak és a gazdiknak egyaránt. A cicák imádják és azt is, hogy mindig tiszta a macskaalom.

De ha mégis nehezen fogadja az új almot, adjon a kristályokhoz a régi almából néhány maroknyit, aztán ezt fokozatosan hagyja el.
Egy időre akár a régi alomtálcát is otthagyhatja az új mellett. A cica hamar rá fog jönni, hogy melyik a kényelmesebb számára. A cicák általában a Scoopfree alomtálca mellett döntenek.

 

Miért villog a zöld jelzőfény a Scoopfree gépen?

A zöld jelzőfény két okból villoghat:

1. A gyors villogás azt jelzi, hogy az érzékelők blokkolva vannak, mert a macska vagy bármi más az alomtálcában van.
Ha a macska nincs az alomtálcában, akkor lehet, hogy valami rátapadt az érzékelőre. Ilyenkor tisztítsa meg azokat óvatosan alkoholos vattával.
Ezek után húzza ki a gépet, majd dugja vissza a konnektorba, hogy visszatérjen a folyamatosan világító zöld fény.

2. A lassú villogás jelzi, hogy a gép visszaszámláló üzemmódban van. Miután a cicusa elhagyta a macskaalomtálcát a zöld fény lassan elkezd villogni és 20 perc múlva elkezd a gép dolgozni, gereblyézni.
Ha a gereblyék visszaállnak a kiinduló helyzetbe, a zöld fény újra folyamatosan fog világítani.

alomtálca

 

Megnézem, hogyan használják mások!

Online tanácsadás a Scoopfree termékekkel kapcsolatban itt!

Bemutató Videok itt!

 

Most minden Scoopfree Gép mellé, Garantáltan kapsz, 1 HAVI Scoopfree MACSKAALMOT és egy 300 grammos Whiskas Szárazeledelt!

Szeretnék akciósan vásárolni! Szeretném a Garantált Ajándékokat!

scoopfree macskaalom